Utydelig graviditetstest. Meget svag nr. 2 streg på graviditetstest


Tristan En meget meget svag streg nr. 2
 • Garry Kan man mon regne med sådan en meget meget svag lyserød streg? Så det kan altså lade sig gøre : Ps - den yderst til højre er da ret tydelig - hvornår er de forskellige fra? I resultatområdet er der to streger der kan reagere Hej med jer I har sikkert fået stillet dette spørgsmål en million gange, men nu spørger jeg altså lige igen.
 • Dan Din læge vil undersøge dig og tjekke slimhinden i skeden og livmoderens størrelse. Onsdag hvad jeg pludselig en del brunt udflåd så ringede til gynækologen er insemineret, så havde en kontakt person han sagde også at det vat meget normalt og hvis det var noget galt, var der jo ikke rigtig noget de kunne gøre så tidlig i forløbet.
30.03.2020
Gerry Meget svag nr. 2 streg på graviditetstest
 • Monroe Når en graviditetstest oppdager en viss mengde av hormonet, vil det vise et positivt resultat. Åh FingersCrossed, hvor jeg håber for dig at det lykkedes! Kan noget indvirkning på resultaterne på et hjem graviditetstest? Det er ligeledes et faktum, at fortolkningsvanskelighederne næsten udelukkende gør sig gældende i forhold til graviditetstest af strip-typen Svag streg på graviditetstesten.
 • Nathan Tog til,vagtlægen, som sagde det var helt normalt og at det nok var ligament smerter. I hvert fald kan du blive velvidende om du skal til at være forældre og indstille dig på at få et helt nyt og anderledes liv end dit nuværende Jeg testede positiv tre dage før forventet mens.
29.03.2020
Wilson En meget meget svag streg nr. 2
 • Lynn Gode tanker kørte — og kører — rundt i mit hoved og jeg sov knapt nok i nat. Er graviditetstesten negativ og du får din menstruation, så er det bare at prøve igen.
17.04.2020
Lynn Hvor utydelig streg?
 • Billy Havde du positiv æl test, da du var gravid? Hvorfor skal du vente på at tage en graviditetstest til en uge efter din missede menstruationscyklus? Alt hvad du skal vide som nygravi Sørg for at læse brugervejledningen godt igennem, så du ikke laver fejl eller kommer til at aflæse prøven for sent efter den er lavet. Ved utydelig streg på graviditetstesten - vent et par dage og tag en ny test Som man kan læse ovenfor, kan der være flere grunde til at man oplever en svag streg på graviditetstesten.
 • Grant Så det er godt, positivt du selv kan tage en graviditetstest. Alle de spørgsmål, du måtte have om graviditetstest, vil vi med hjælp fra jordemoder forsøge at give svar på her.
02.05.2020
Terry EN POSITIV GRAVIDITETSTEST
 • Amanda Sådan Beregn Hvornår skal man tage en graviditetstest: Tidlig Graviditet Test Hold nu op, nogle dage vi har haft den seneste uge! Tænkte i dag, at jeg da lige kunne prøve en test. Kan huske med mit andet barn, at den var tydel.
 • Allan Det er jo smadder frustrerende når det ikke er en positiv test men rent faktisk en graviditet man gerne vil ha Positiv graviditetstest - Gravid - graviditet uge for uge Positiv graviditetstest - falsk? Mere end 99% sikkert resultat fra den dag, du skulle have haft din menstruation Stort tillykke! Jo tidligere du tester, jo større sandsynlighed er der for, at du tester positiv gravid på en test, som faktisk ikke ender med at blive til noget — det kaldes en biokemisk graviditet. De sidste 2 dage har jeg taget tests som 10.
05.04.2020
Phil Svag positiv graviditetstest
 • Roscoe Særligt med dét in mente, at jeg aldrig bortset fra 3 måneder for mange år siden har taget p-piller, og det derfor måske mere er held end forstand, at jeg ikke er blevet gravid ved et uheld i årenes løb. Positiv graviditetstest - Hvad nu? Det lader det i midlertid til at jeg er blevet hurraaa.
09.03.2020
Clement EN POSITIV GRAVIDITETSTEST
 • Elizabeth Nem at udføre og udformet som en stav, så du slipper for at opsamle urinen i en kop.
 • Orville Der står på pakken man ikk må aflæse efter 5min da den så kan være falsk positiv.
24.04.2020
Matt Graviditetstest svagere streg, hvis du opfylder punkterne, mens du tager testen, og testen
 • Justin Jeg tog så på apoteket i dag og.
12.05.2020
Jonah Valmed graviditetstest
 • Gail Vipper man testen lidt, kan jeg se den forholdsvis tydeligt. Og hvis jeg skal tro på graviditetstestene og de to streger, så er jeg på mirakuløsvis allerede gravid! Så teoretisk set har du været gravid, men graviditeten er bare gået til meget meget tidligt.
20.04.2020
Samuel Hvor utydelig streg?
 • Stacy Så hvad skal kan du beslutte, hvornår du kan modstå og være tålmodig, for at tisse på pinden? Jeg vil elske at høre jeres historier. Jeg har hverken haft smerter nogen steder, kvalme eller vist andre tegn på graviditet.
 • Sammy Nu siger jeg lige det her som dét er, ikke. Jeg synes ikke helt det var nødvendigt, fordi jeg havde følelsen af, at min menstruation var lige på trapperne sådan havde jeg — sjovt nok — haft det i cirka halvanden uge — måske var det også mest fordi, jeg ville beskytte mig selv; jeg havde ikke lyst til at skulle kigge på en negativ test igen.
14.03.2020
Julio Utydelig streg
 • Buddy Jeg begynder så småt at turde tro på at den er der! Jeg regnede ikke med noget resultat, synes bare det var underligt at jeg havde haft halsbrand så længe og konstant, på trods af diverse piller mod halsbrand Skyggestreg eller svagt positiv? Håber du kan hjælpe mig med et mere klart svar, da jeg synes 3 uger er lang tid at vente på svar fra min læge.
27.03.2020